VoIP-ikkut attaveqaatinik ingerlatanik pisortat nalunaarasuartaatikkut niuernermi aalajangiineq

Atuisartoqarnermut Unammilleqatigiinnermullu Aqutsisoqarfik matumuuna aalajangiineq siullerpaaq saqqummiuppaa, Unammilleqatigiittarnermut Inatsisip 2017-imi allanngornera ilutigalugu, suliffeqarfiit immikkuullarissut unammillernerisa aaqqiissutaat atuutilermata.

Tuniniaavinni VoIP-ikkut ingerlatanik pisortat nalunaarasuartaatikkut attaviat oqaluttuarisaanermi naleqqussarneqarnikuunngilaq, taamaattoq Telestyrelsip akinik piumasaqaatinillu aalajangersaanera ilutigalugu SIP-trunk-ikkut sullissineq atuutilermat 2015-imi, aatsaat tuniniaaviit naleqqussarneqalerput.

Aalajangiinermi matumani tuniniaaviit misissuataarneqarput najukkami oqarasuaatikkut centralit (PBX) aammalu VoIP-killissaa eqqarsaatigalugit takuniarlugu pisortat nalunaarasuartaatikkut attaviat qanoq inissisimanersoq.

PBX periarfissiivoq, namminerisamik oqarasuaatit (interne) oqarasuaatikkut attaviit avammoortunut naleqqiullugit amerlanerutinnissaannut, taamaalilluni atuisut akunnerminni akeqanngitsumik sianersinnaanngorlutik. Tuniniaaviit ilisarnaatigaat PBX-ikkut sullissinermik neqerooruteqartut arlaliugamik taamaalillutillu unammilleqatigiinnerup iluani inissisimallutik. PBX naleqassappat, pisortat nalunaarasuartaatikkut attaviinut atasariaqarpoq. Pisortat nalunaarasuartaatikkut attavii Naminersorlutik Oqartussanit kisermaanneqarput, aamma Tele Greenland sullissinermut pineqartumut akuersissummik peqartitaavoq.

Misissuinerup takutippaa, PBX-ikkut sullissinerit tunitsiviit iluini unammilleqatigiinnikkut naleqquttumik inerisarsinnaasimanngitsut, tunitsivinnilu ajornartorsiutaasoq tassaalluni VoIP-killeqarfia pisortat nalunaarasuartaatikkut ingerlataqarfii allanit tikinneqaqqusaanngimmat. Aqutsisoqarfiup paasisimavaa, sunniuteqarluartumik unammilleqatigiittoqanngitsoq VoIP-killeqarfia pisortat nalunaarasuartaatikkut kisermaassinera pissutigerpiarlugu.

Tele Greenland A/S, VoIP-killeqarfia kisermaassilluni ingerlappaa, tamannalu pillugu tuniniaavimmi neqerooruteqartartuulluni naalagaaniartutut inissisimavoq tamannalu pissutigalugu pisussaaffilerneqarpoq makkua pillugit: nittartakkatigut attaveqarnermut, assigiinngisitsissanngitsoq aamma isertuussinani ammasumik ingerlatsissasoq.

VoIP Ikkut Attaveqaatinik Ingerlatanik Pisortat Nalunaarasuartaatikkut Niuernermi Aalajangiineq
Scroll to Top